دانلود سریال ایرانی نوبت لیلی | مای تی وی
سال ساخت: 1400 | پخش: 01 | پخش کننده: مای تی وی
نویسنده: مهدی شیرزاد | تهیه کننده و کارگردان: روح الله حجازی
بازیگران سریال نوبت لیلی
لادن مستوفی، پردیس احمدیه، حمید فرخ نژاد، گوهر خیراندیش، محمدامین شعرباف، مریلا زارعی، مهران غفوریان، خسرو احمدی، نادر فلاح، مسعود کرامتی، علیرضا ثانی فر، ساغر قناعت، مهدخت مولایی، راضیه منصوری، افسانه کمالی، نیوشا علیپور، فرزین محدث، علیرضا جعفری، میلاد یزدانی، اصغر پیران، محمود نظرعلیان، مینا جعفرزاده و ناصر علی پاشا
خلاصه داستان نوبت لیلی
لیلی به عنوان یکی از شخصیتهای اصلی سریال، یک کتابی پیدا میکند که مربوط به دو قرن قبل در بالکان است. وقایع زندگی روایت شده در کتاب بسیار شبیه به زندگی وی است. او به این باور میرسد که رمزگشایی از این کتاب میتواند حادثههای رخ داده را نمایان کند. لیلی که اتفاقات شوم زمان کودکی را ناشی از نفرین زمان گذشته میداند، سعی میکند تا از طریق این کتاب بتواند وضعیت خانواده و سرگذشت آنها را مشخص کند. حال در ادامهی ماجرا رویدادهای خاصی رخ میدهد که…
زمان پخش در شبکه نمایش خانگی
22 فروردین 1401
نقد و بررسی سریال نوبت لیلی
سریال نوبت لیلی یکی از سریالهای پلتفرم نماوا است که به نویسندگی مهدی شیرزاد تهیه شده است. کارگردان این فیلم روح الله حجازی است که با استفاده از ایدههای جدید سعی کرده است تا مخاطبان زیادی را جذب کند. در یک نگاه کلی و پس از مطالعه خلاصه داستان این سریال میتوان گفت که جهانهایی وجود دارند که از یکدیگر توسط یک کوانتوم جدا شدهاند. پایه و داستان اصلی این سریال بر این باور نگارش شده است. پخش این سریال بیننده را به صورت جدی با چالشهای زیادی روبرو میکند.
با توجه به این که در زمینه نقد و بررسی سریال باید تمام جوانب را در نظر گرفت میتوان گفت که اگر در هنگام تماشای سریال نوبت لیلی، شش دانگ حواس خود را به روایت داستان ندهید، ممکن است در دل اتفاقات رخ داده شده گم شوید که در این زمان نمیتوانید از موضوع کامل داستان به خوبی باخبر شوید.
به عنوان نمونه میتوان گفت که آیینه به عنوان یک شی تاثیرگذار در بخش داستان است که در همان قسمت نخست نیز خودنمایی میکند. آینه بر نقش و چهرههایی که روبروی یکدیگر قرار دارند، به عنوان یک وسیله برای القای چندوجهی بودن اثر داستان تعبیه شده است. اگر بخواهید با داستان سریال ارتباط برقرار کنید باید در تماشا قسمت به قسمت آن دقت کافی را به خرج دهید.
عوامل سریال نوبت لیلی
همانطور که بیان شد روح الله حجازی به عنوان تهیه کننده و کارگردان این سریال با در نظر گرفتن یک ایده نو و کمتر تجربه شده، ریسک بزرگی را برای تولید این مجموعه پذیرفت. با توجه به قسمتهای پخش شده سریال نوبت لیلی میتوان گفت که این سریال تا به اینجا کار تا حدود زیادی موفق عمل کرده است و کارنامه قابل دفاعی دارد. در تعریف این سریال میتوان گفت که نوبت لیلی در ژانر درام، فانتزی، رازآلود و عاشقانه تولید شده است. مؤلفههای زیادی در نگارش و تولید این سریال نقش دارند که هر کدام میتوانند به صورت مستقیم بر روند داستان تاثیرگذار باشند. حجازی به عنوان نویسنده در کنار دو تن از نویسندگان دیگر یعنی مهدی شیرزاد توانسته است مجموعههای زیادی را نگارش کند.
فیلم نامههای موفق این مجموعه شامل پرده نشین، خسوف است. همچنین وجود سروش چیت ساز به عنوان نویسنده دیگر که دارای اثر زِلِ آفتاب است توانسته است یک درام پر رمز و راز را تولید کند. این مجموعه با بهرهگیری از عناصر مختلف مانند موسیقی الهام بخش سعی کرده است تا محیط راز آلود داستان را به شکل قابل توجهی برجسته کند. طراحی صحنه نیز در این سریال باعث ایجاد یک فضای بصری زیبا شده است که در ذهن مخاطب نقش میبندد. وجود رویکرد فرم گرایانه در این سریال برای بیان داستان به شکل جسورانهای ترسیم شده است.
در مسیر داستان میتوان گاهی عدم برقراری ارتباط میان مخاطب را مورد نقد قرار داد. سریال نوبت لیلی با توجه به المانهایی که دارد سعی میکند تا از حرفهای کلیشهای دوری کند. وجود حرفای جدید برای گفتن باعث شده است تا بتوان گفت که اثر نوبت لیلی به عنوان یک اثر نسبتا موفق محسوب میشود.
آغاز قصه با کنجکاوی و جذب مخاطب
با نگاه به شروع داستان نوبت لیلی میتوان گفت که این سریال با نمایش کنجکاوی دختری آغاز میشود که در حال سرک کشیدن در اتاق مادر خود است. با رسیدن مادر دخترک بسیار غافلگیر شده و سعی میکند تا وانمود کند که در حال سرک کشیدن نبوده است. ارتباط شکل گرفته میان دختر و مادر با توجه به این که در سن و سال و موقعیتهای متفاوت قرار دارند نشان دهنده یک جهان موازی است. لیلی دارای سه خواهر ناتنی به نامهای ترنم، ترمه و تارا است که تناسبی با نام وی ندارند. لیلی در تلاش است تا بتواند از وقایع مرموزی که رخ داده است سر در بیاورد که این امر به نوبه خود باعث جذابیت داستان شده است.
نکتهای که در مورد داستان این سریال وجود دارد این است که تناسب کمی میان لیلی و خواهران وی وجود دارد. با توجه به این که میتوان گفت که لیلی به عنوان نقش اصلی این سریال قرار است پررنگتر باشد اما نمیتوان ضعف سه خواهر وی در بازی را نادیده گرفت. وجود ارتباط صحیح میان خواهران میتوانست به شکل گیری بهتر داستان کمک کند. در این بین وجود مریلا زارعی به عنوان یک بازیگر اثرگذار را نمیتوان نادیده گرفت. وی با بازی در قسمت اول با ترکیبی از اقتدار و استیصال یک زن توانست به خوبی مخاطب را به خود جلب کند.
بازیگران این سریال با داشتن توانمندی بالا سعی کردهاند تا نقش ایفای شده را به خوبی اجرا کنند. اتمسفر این سریال به گونهای است که میتوان گفت در سریالهای قبلی دیده نشده است. با توجه به این که تا به امروز قسمتهای پخش شده تا حدود زیادی موفقیت آمیز بوده است، نمیتوان در مورد قسمتهای باقی مانده قضاوت کرد.
نکات مثبت سریال
هر سریال که توسط کارگردانهای به نام تولید میشوند دارای نقاط قوت و ضعف هستند که بررسی هر بخش باعث میشود تا بینندگان بتوانند برای تماشای آنها بهترین تصمیم را بگیرند. از نکات مثبت سریال نوبت لیلی میتوان به سوژه کاملا جدید سریال اشاره است. تا به امروز هیچ سریالی با این مضمون در شبکه نمایش خانگی پخش نشده است. فیلمبرداری نوبت لیلی ستایش برانگیز است و به گونهای است که باعث جذب بیننده میشود.
در این سریال بهرهگیری از المانهای مختلف به عنوان یک نکته کلیدی شناخته میشود. همچنین وجود موسیقی برای انتقال حس و حال فیلم به گونهای انجام شده است که بسیار قابل توجه است. نکات گفته شده نشان میدهد که سریال نوبت لیلی توانسته است به عنوان یک سریال موفق شناخته شود.
نکات منفی سریال
شاید در بیان نکات منفی سریال بتوان گفت که این سریال نتوانسته است به صورت کامل به سوژههای مختلف نظیر جهان موازی بپردازد. به دلیل عدم درک وجود جهان موازی برخی از مخاطبان نمیتوانند به صورت کامل با سریال ارتباط برقرار کنند. بازی برخی از بازیگران این سریال کمی ضعیفتر از حد معمول است که به عنوان یک نکته منفی شناخته میشود.
برخی از سکانسهای سریال نیز به دلیل داشتن دیالوگهای نامفهوم برای بسیاری از بینندگان گنگ و غیر قابل فهم است. با توجه به این موارد باز هم میتوان گفت که سریال نوبت لیلی ارزش تماشا کردن را دارد.